KalbyNet

Webb

Företaget startades redan 1996 så vi har lång erfarenhet från olika typer av webbprojekt. Kanske är vår största styrka att vi är bra på att sätta oss in i din verksamhet och ta fram en lösning som passar just dig. Vi jobbar med webbdesign, webbutveckling, e-handel, utbildningar för webbansvariga och konsultation kring allt som gäller webb.

Hemsida med uppdateringsverktyg (CMS)

Vi bygger alla våra hemsidor och webshoppar i ett CMS för att du som kund enkelt ska kunna underhålla din hemsida själv utan att vara beroende av någon annan. Vi jobbar med WordPress och Joomla som är två av världens största och mest populära uppdateringsverktyg.

Webshop där du bestämmer

Är du ute efter en lönsam e-handelslösning där du själv kan påverka utseende funktioner och kostnader så har vi lösningen för dig. WooCommerce är marknaden idag snabbast växande e-handelslösning. Idag finns över 6 miljoner webshoppar i WooCommerce över hela världen.

Vi hjälper dig hela vägen

Vi gör tillsammans med dig en analys av behov, krav och den målsättning som finns för din hemsida eller webshop. Denna analys ligger sedan till grund för prissättning och utformning. Vi hjälper dig även med support, utveckling och underhåll av befintlig hemsida.

Läs mer på www.kalbynet.se

KalbyNet
Lovéns
Ellit
Kjellsa