Kjellsa

Grafisk design

Kjellsa Reklamstudio är en reklambyrå som vänder sig till alla typer av företag. Vi har funnits i över 30 år och har sakta men säkert utvecklats till att idag vara en byrå med bred och hög kompetens i den grafiska världen.

1983 startade Kjell Anderson företaget och var en av de första i regionen att införskaffa utrustning från Apple. Lite generöst kan man säga att Apple har betydligt bättre produkter i dag än då. Men trots kraschade hårddiskar och buggiga program var det fantastiskt kul att få vara med på den resa som vi ännu inte sett slutet på.

Grafisk design ligger oss extra varmt om hjärtat och det vi ofta och gärna sysslar med. Logotyper, annonser, foldrar, affischer, reklamblad etc är några exempel på vad vi producerar, men även större reklam som bilprofilering, fasadskyltar och mässutställningar hjälper vi gärna till med.

Att sköta våra kunders hemsidor och skapa intressanta nyhetsbrev är något som efterfrågas mer och mer. Tillsammans med vår samarbetspartner KalbyNet, som står för den tekniska biten, erbjuder vi ett mycket starkt och prisvärt koncept.

Tack vare vårt nära samarbete med Lovéns Reklamfoto, ELLIT och KalbyNet vågar vi lova att vi täcker de flesta behov inom vår bransch och ni är varmt välkomna att kontakta oss – all for you!

Läs mer på www.kjellsa.se

KalbyNet
Lovéns
Ellit
Kjellsa