Lovéns Reklamfoto AB

Foto och film

Vi arbetar med foto, bild och videoproduktion och hjälper företag att synas på ett effektivt sätt. Vi anlitas av många företag för fotograferingar för alla typer av presentationer.

Till mässpresentationer och utställningar erbjuder vi storformatsbilder och de tas fram i vår storbildsprinter. Videoproduktion är en betydande del av verksamheten och intresset för video ökar ständigt. Senaste tillskottet är en drönare utrustad med en kamera för video och foto då allt fler har behov av översiktsbilder eller video. Vi klarar även DVD- och CD-kopiering i stora upplagor.

Intresset för rörlig media ökar ständigt. Något som nu även spridit sig till direktsända eller inspelade webbsändningar.  Ny teknik har gjort att möjligheterna ständigt ökar. I dag livesänder vi bland annat kommunfullmäktigemöten och producerar avancerade kurser i aktiekunskap åt E2-Trading på börshuset i Stockholm och åt Aktiespararna.

VD Tomas Lovén har jobbat som fotograf i många år, men är ständigt på jakt efter nya infallsvinklar och teknik inom området. Lovéns Foto var under flera årtionden en av södra Sveriges mest välsorterade fotoaffär. Butiken avvecklades sedermera och resurserna lades istället på fotostudion som utvecklades och nu i egna lokaler på Södra Portgatan i Osby. Foto är fortfarande en stor del av produktionen men videodelen har de senaste åren utvecklats mycket och växer stadigt.

Läs mer på www.lovensreklamfoto.com

KalbyNet
Lovéns
Ellit
Kjellsa